İçinde farklı tatları bir araya getiren tavuklu
salatalardan güzel bir lezzet. Tuğçe’nin
tarifiyle hardallı, tavuklu, şehriyeli salata..
Malzemeler:
- 2 parça tavuk göğsü (600 gr.kadar)
- ½ su bardağı tel şehriye
- Yarım demet dereotu
- 4 adet yeşil soğan
- Salatalık turşusu
- 2 adet limon suyu
- 2 yemek kaşığı hardal
- 1,5 yemek kaşığı mayonez
- Zeytinyağı
- TuzYapılışı:
Tavuk göğsü iyice haşlanarak didilir. Tel şehriyeler 5 yemek kaşığı
zeytinyağında kavrulup, ¾ su bardağı sıcak su ile biraz tuz katılarak
pişirilir. Tüm malzemeler karıştırılır. 1 gece buzdolabına bekletilirse sosunu
iyice çekerek daha lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
Afiyetle yiyebilceginiz harika bir tarif🤗🤗
YanıtlaSilDeğişik tat
YanıtlaSil