Malzemeler
- 2 Yumurta
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı şeker
- 125 gram tereyağı
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 su bardağı un
- Yeteri kadar nişasta
Yapılışı
Bütün malzemeler karıştırılıp kulak
memesi kıvamında bir hamur elde edilir. İstenilen büyüklükte hamurlar
yuvarlanır ve tepsiye dizilerek 160° ılıtılmış fırının içerisinde 15-20 dakika
kadar pişirilir. Dilerseniz pudra şekeri ile süsleyip servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
Güzel gözüküyor. Yüreginize sağlık.
YanıtlaSilGüzel tarif için teşekkürler. Kaç derecede pişirmeliyiz?
YanıtlaSilYorumlarınız ve katkılarınız için teşekkür ederiz.
Sil